Het Bedrijf

Visie en missie

Als schoonmaakbedrijf hebben wij als doel een echte partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Onze kennis en ervaring in de schoonmaakbranche vertalen wij naar een transparante, klant- en servicegerichte dienstverlening voor onze opdrachtgevers, zodat zij exact weten, hetgeen BMS Schoonmaak aanbiedt en tegen welke vergoeding.

Als schoonmaakbedrijf zetten wij bij diverse bedrijven en instellingen onze expertise en diensten in. Onze proactieve, sterke en flexibele werkinzet dragen bij aan een zo efficiƫnt mogelijke inrichting van uw organisatie, zodat u en uw medewerkers iedere dag alle werkzaamheden kunnen verrichten in een schone en nette werkomgeving.

Onze medewerkers maken het verschil. Dagelijks zorgen zij voor tevreden opdrachtgevers van BMS Schoonmaak. Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en het bieden van opleiding- en doorgroeimogelijkheden is een belangrijk speerpunt in ons beleid.

BMS Schoonmaak hecht een grote waarde aan het opbouwen en onderhouden van een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zonder tevreden opdrachtgevers heeft BMS Schoonmaak geen bestaansrecht. Een goede communicatie verhoogt het wederzijds begrip, waardoor wij als organisatie nog beter in staat zijn onze dienstverlening op een hoog niveau te houden. Om deze reden onderhouden wij zorgvuldig contact met onze opdrachtgevers om zodoende aandacht te schenken aan haar wensen en eisen.Inloggen klantenportaal